Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA)

Het SKWA in Hoofddorp biedt een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Ga van de familieglijbaan of relax in het bubbelbad. Ook voor zwemlessen of zwemmen in verenigingsverband ben je hier aan het juiste adres.

Ga naar de website van SKWA.

SportPlaza De Sporthoeve

SportPlaza De Sporthoeve in Badhoevedorp biedt gevarieerde zwemactiviteiten, van jong tot oud, diep en ondiep, voor de goede en minder goede zwemmer.

Ga naar de website van SportPlaza De Sporthoeve.

SportPlaza De Estafette

Voor iedereen is er wat leuks te beleven in SportPlaza De Estafette in Nieuw-Vennep. Probeer de stormbaan, het looprad en de octopus! SportPlaza de Estafette heeft zowel binnen- als buitenzwembaden.

Ga naar de website van SportPlaza De Estafette.

Zwemcollege Lisse - Hoofddorp

Zwemcollege Lisse - Hoofddorp is de zwemschool voor individueel gericht (privé) en kwalitatief gedegen zwemonderwijs voor de regio Zuid-Holland Noord (Bollenstreek) en Noord-Holland Zuid (Hoofddorp/Haarlemmermeer). Het Zwemcollege vindt het belangrijk dat ieder kind op jonge leeftijd goed en kwalitatief gedegen leert zwemmen. In de eerste plaats vanwege hun eigen veiligheid, maar zeer zeker ook vanwege de vitale bijdrage die het levert aan de ontwikkeling van het jonge lichaam.

Ga naar de website van Zwemcollege Lisse - Hoofddorp.

Zwemschool De Drijver

Zwemmen voor iedereen! Zwemschool De Drijver biedt zwemlessen voor jong en oud en zowel in groepsverband of prive. De zwembaden hebben een temperatuur van 32°C.

Privéles
Zwemschool De Drijver geeft ook privé zwemles, dit betekent dat de groepjes zeer klein zijn. Hoe kleiner de groep, hoe meer individuele aandacht. De zwemles wordt gegeven in de locatie Spaarne ziekenhuis Hoofddorp.

Ga naar de website van Zwemschool De Drijver.