Jeugdland Nieuw-Vennep

Jeugdland is een geweldige plek voor kinderen om zich uit te leven. Er is een groot buitenterrein met kabelbaan, skelters, klimtoestellen, zandbak, schommels, glijbaan en natuurlijk het huttenbouwdorp. Hier kunnen kinderen van 6 jaar of ouder van pallets hun eigen hut bouwen. Ze krijgen van Jeugdland hiervoor hamers, spijkers en een zaag. Samen met vriendjes maken ze de mooiste hutten. Dit alles zonder hulp van volwassenen, want Jeugdland heeft als visie dat kinderen zonder inmenging van volwassenen het best spelen en samen leren werken. 

Ook als het regent is Jeugdland een prima plek om te zijn. Het grote clubgebouw heeft een knutselkamer waar gekleid en geknutseld kan worden. Een voetbaltafel, pingpongtafel en een sjoelbak ontbreken ook niet. Er is zelfs een binnenzandbak.

Ga naar de website van Jeugdland Nieuw-Vennep.

Jeugdland Hoofddorp

Op Jeugdland willen wij een plek zijn waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn, waar een heleboel mogelijk is en niks moet. Wat hier op Jeugdland hoog in het vaandel staat, is dat kinderen zelf ontdekken en zelfredzaam zijn. Ze kunnen de mooiste dingen maken, kijk maar in het huttendorp, speeltuin en in de knutselkamer. Wij staan altijd klaar voor de kinderen als er iets is, maar in principe laten wij de kinderen zoveel mogelijk met rust. Zonder bemoeienis van ons als volwassenen, is onze ervaring dat kinderen doen wat ze zelf echt leuk vinden.

Ga naar de website van Jeugdland Hoofddorp.

Speeltuin Badhoevedorp

De speeltuin in Badhoevedorp is de ideale plek voor kleuters en de jonge jeugd in de leeftijd van 3 tot 15. Met een grote hoeveelheid speeltoestellen kunnen ze wel een uurtje of wat bezig zijn. Voor de ouders zijn er bankjes en tafeltjes met goed zicht op de spelende kinderen. Op gezette tijden is er in het winkeltje de mogelijkheid een kleine versnapering aan te schaffen. Het verenigingsgebouw op het terrein van de speeltuin kan gehuurd worden voor verjaardagen en kinderpartijtjes.

Openingstijden
De speeltuin is geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

Ga naar de website van speeltuin Badhoevedorp

 

Jumpskillz

JumpSkillz is het grootste en meest complete indoor trampolinepark. Naast het laten zien van tricks en jumpskillz kun je gebruikmaken van de dodgeball arena, dunkzone, foampit, big airbag, tumblingbaan en basketball court. Het jumpen bij JumpSkillz is voor jong en oud en tevens goed voor de gezondheid.

Ga naar de website van JumpSkillz.

Speeltuin Zwanenburg

Voor de kinderen hebben we activiteiten als de huttenbouw, hobbyclub, sint- en kerstfeesten en meer. Ook organiseren wij verscheidene activiteiten zoals de kampweek. Maar wij als vereniging zetten ons ook in voor oudere mensen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen wat te doen heeft in zijn of haar vrije tijd. De senioren kunnen terecht bij bijvoorbeeld de klaverjasclub. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze mooie speeltuin!

Ga naar de website van Speeltuin Zwanenburg.