Kinepolis

Kinepolis vertoont naast topfilms ook live opera, ballet en concerten. Ook zijn er regelmatig speciale Ladies Nights en andere events. De zalen van CineMeerse zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to-wall scherm, digitaal beeld en een 7.1 Dolby geluidssysteem. Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook niet onbelangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de te film te kunnen genieten. Naast de normale stoelen beschikken alle zalen ook over zogeheten VIP-seats, deze stoelen zijn ruimer en luxer. Bekijk het actuele filmaanbod hier.

Filmhuis Pier K

Elke vrijdag om 20.00 uur draait er in het Filmhuis Pier K in Nieuw-Vennep een bijzonder film. Via de Facebookpagina van Filmhuis Pier K worden elke maand 1x 2 kaartjes voor een film verloot. Bekijk het filmaanbod.

Het Oude Raadhuis

In Het Oude Raadhuis wordt iedere zondag om 20.00 uur een film uit het filmhuiscircuit vertoond. Bekijk de website van Schouwburg De Meerse voor het complete theaterprogramma en de filmagenda van Het Oude Raadhuis.

De zaal van Het Oude Raadhuis geldt als kleine theaterzaal (van Schouwburg De Meerse). Maar behalve muziek en theater is hier nog meer te doen. Zo zijn in het raadhuis ook enkele ruimtes geschikt voor tentoonstellingen en is er een beeldentuin, een kunstwinkel en een café.