MeerBusiness Haringparty 28 juni 2017

Niemand minder dan autocoureur Tom Coronel (45) is op de jaarlijkse MeerBusiness Haringparty deze keer de VIP-spreker. In zijn presentatie legt hij met name de relatie tussen teamwork, resultaten scoren en doelgericht leiderschap. Nieuwe haring happen, bestaande relaties ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Eerdere edities van de netwerk- en haringparty waren grote regionale successen, waarbij alles in het teken staat van méér business genereren voor alle aanwezige ondernemers. Meer informatie...

SHARE

SHARE 2017 vond maandag 29 mei plaats in Sugar City Halfweg. In deze negende editie stond Haarlemmermeer als Airport City centraal. Schiphol heeft grote impact op de economie en het dagelijks leven in de regio. Innovatieve ontwikkelingen gaan razendsnel en de luchthaven biedt enorme kansen om de transitie naar de circulaire samenleving te versnellen.

Startersplatform Haarlemmermeer

Ben je in de afgelopen 3 jaar gestart met een eigen onderneming of ben je van plan er een te starten? De volgende editie van het startersplatform is 18 april 2018!  Deelname is gratis, maar we verzoeken je wel om je aan te melden. Meld je aan.