Mysteryland en duurzaamheid

Wist je dat Mysteryland wordt georganiseerd vanuit een sterke filosofie? Mysteryland noemt het de ziel van het festival. De organisatie van Mysteryland vindt het belangrijk dat het festival op een duurzame wordt georganiseerd. Daarom wordt er tijdens en rond het festival veel aandacht besteed aan de lokale omgeving, gemeenschap en duurzame projecten. Daarnaast vinden ze talent en talentontwikkeling heel erg belangrijk. Om deze reden programmeren ze niet alleen veel talent op de stages maar helpen ze talent ook om zich verder te ontplooien.

In de afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt en zo heeft Mysteryland in 2012 de Industry Green certificering (2 sterren) ontvangen voor duurzame inzet en betrokkenheid. Deze certificering is speciaal ontwikkeld door Julie’s Bicycle, een organisatie die zich inzet om evenementen te helpen verduurzamen. Lees meer over de duurzame activiteiten.

Green Teams op Mysteryland
Dit jaar was voor het eerst een tweedaagse editie. Ik vond het supergaaf en het was twee dagen heerlijk weer. Het podium van een bavianenhoofd zag er echt ontzettend gaaf uit! Top feest!

Bezoeker Mysteryland

Mysteryland 2018