Vakantiegevoel

Als je het restaurant binnen stapt, lijkt het door de toffe aankleding net alsof je op vakantie bent. Binnen is het prachtig gedecoreerd en kijk je je ogen uit door de bijzondere items aan de muur. De inrichting van Papa’s Beach House is geïnspireerd door de schrijver Ernest Hemingway. Met een beetje fantasie zie je de enorme vis uit ‘De Oude Man en de Zee’ hier tegen het plafond hangen.

Papa’s platter

Het fijnste plekje bij Papa’s Beach House is natuurlijk het terras met zandstrand. Papa’s Beach House ligt namelijk midden in het Haarlemmermeerse Bos aan de rand van deze grote plas. Je kunt hier heerlijk lunchen of dineren of gewoon een drankje drinken.

Op het strandje staan leuke strandstoelen voor een heerlijke zomerse vibe. Naast lekkere wijntjes kun je hier ook  cocktails drinken met bijvoorbeeld een ‘Papa’s platter’ erbij. En hoewel Zandvoort niet ver weg is, hoef je voor het ultieme strandgevoel echt niet naar de kust.

 

Uitgebreid menu  

Een hapje te eten is hier geen straf. Het eten is erg smaakvol en er is genoeg keuze op de uitgebreide menukaart. Deze locatie is ideaal voor gezinnen met kinderen: dichtbij het restaurant is namelijk een speeltuintje.

En heb je een etentje met collega’s of vrienden? Dan is Papa’s Beach House de ideale plek om af te spreken. Er zijn verschillende arrangementen en dus een fijne locatie om met groepen te eten.

Claus Park Collection

Papa’s Beach House hoort bij een groep locaties en horecagelegenheden die samen de Claus Park Collection vormen. Hier hoort ook het 4-sterren hotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel bij. Een fijn hotel dat aan de rand van het Haarlemmermeerse Bos ligt. Ideaal als je ’s avonds nog een rondje wilt wandelen of een wijntje op het terras van Papa’s Beach House gaat drinken.

Bij het hotel vind je nog een restaurant: het BARRACA Rodizio Grill & Bar. Ook kun je hier een avondje op de bowlingbaan doorbrengen bij Claus Bowling. Omdat er zoveel verschillende locaties bij de Claus Park Collection horen, is het een uitstekende plek om een meeting, feestje of evenement te houden.

Dit moet je weten

  • Vergeet niet om vooraf te reserveren bij Papa’s Beach House, ook voor de lunch. Het is namelijk zo’n populair plekje dat het snel volgeboekt is.
  • Neem een paar makkelijke schoenen mee en maak een lange wandeling vanaf Papa’s Beach House. Niet alleen het Haarlemmermeerse Bos is leuk voor een wandeling, je kunt ook nog verder doorlopen naar het recreatiegebied De Groene Weelde.
  • Heb je echt energie genoeg (of wil je dat lekkere dessert snel verbranden), beklim dan de 22 meter hoge Big Spotters Hill die op 20 minuutjes lopen vanaf Papa’s Beach House ligt. De steile klim naar de top wordt beloond met een schitterend uitzicht over de wijde omgeving.