Voor beginners én gevorderden

De 18-holes wedstrijdbaan is uitdagend, zodat het ook voor de gevorderde golfer leuk spelen is. Voor beginners en voor wie wil oefenen liggen er verschillende oefenbanen klaar. De golfclub is niet alleen voor leden toegankelijk: het is ook mogelijk om hier als gast (greenfee-speler) te golfen. Leuk voor wie een keertje tijdens de vakantie wil gaan golfen.

En wil je graag je golfspel verbeteren, dan staan de ervaren trainers van de Houtrak Golf Academy voor je klaar. Want is het niet zo dat hoe beter het gaat, hoe leuker het wordt?

Uitzicht op de greens

Bij een mooie golfbaan hoort natuurlijk een goed terras. Vanaf het zonnige terras bij het prachtige clubhuis van Golfclub Houtrak heb je een mooi uitzicht over verschillende greens. Bij Brasserie De Houtrak kun je zowel lunchen als dineren en ook niet-golfers zijn hier van harte welkom. De brasserie heeft een uitgebreide menukaart dus dat wordt lastig kiezen.

Praktische tips

  • Wil je graag een keertje golfen zonder lidmaatschap? Neem dan even telefonisch contact op met Golfclub Houtrak via 023513 29 39 om te vragen wanneer er plek is.
  • Als je ook graag een privéles van de professionele trainers wilt, kijk dan op de website van de Houtrak Golf Academy voor meer informatie.
  • Let goed op of je wel naar de goede golfclub gaat; in Spaarnwoude vind je namelijk nóg 2 golfbanen!
  • Ga je golfen bij Golfclub Houtrak, neem dan vooraf even de plaatselijke regels door.