Van alles te doen

Natuurliefhebbers komen helemaal aan hun trekken. Maak een mooie wandeling of fietstocht in park Houtrak dat naast het Droompark ligt. De groene bossen en blauwe meertjes vormen een mooi stukje natuur waar je echt tot rust komt. Op een zonnige zomerdag raden we aan om Spaarnwoude vanaf het water te ontdekken. Huur een kano, waterfiets of supboard en ga lekker een dagje het water op.

Vlak naast het Droompark ligt een golfbaan voor wie graag een dagje gaat golfen. Ben je meer geïnteresseerd in historische gebouwen en cultureel erfgoed, bezoek dan zeker eens 1 van de oude forten van de Stelling van Amsterdam.

En wil je voor de afwisseling een gezellige stad bezoeken? Dan liggen Haarlem en Amsterdam allebei op fietsafstand.  

Ontspannen sfeer

Droompark Spaarnwoude past helemaal in de groene omgeving van Spaarnwoude. Op het park hangt een relaxte sfeer, dat komt voor een groot deel door de grote vijvers waar de bungalows in groepjes omheen staan. Het park is in de afgelopen jaren gemoderniseerd, wat je kunt zien aan de trendy chalets.

Voor jongere kinderen is er een speeltuintje en een binnenzwembad. Op het park vind je verder nog een mini-kinderboerderij. En wil je even een hapje eten? Dan kun je voor lunch, diner of tussendoortje terecht bij Restaurant Sophia dat naast het receptiegebouw zit. Op zomerse dagen zit je hier heerlijk op het grote terras. 

Tips voor jouw verblijf

  • Droompark Spaarnwoude verhuurt ook fietsen: ideaal om daarmee de omgeving te verkennen. De omgeving van Spaarnwoude is een prachtig fietsgebied, met smalle dijkjes en veel groen en water.
  • De bungalows op Droompark Spaarnwoude hebben allemaal een eigen parkeerplaats. Je hoeft dus niet een eind met je bagage over het park te lopen. Voor bezoekers is er een parkeerplaats bij de receptie.
  • Let op: iets verderop in Spaarnwoude zit nóg een Droompark. Let dus goed op dat je je navigatie instelt op Droompark Spaarnwoude in plaats van Droompark Buitenhuizen.

Dit wil je misschien ook lezen:

Sla een balletje bij Golfclub Houtrak