Tijd te kort

Onbezorgd genieten van een all inclusive verblijf doe je hier. Neem een hapje en drankje in 1 van de restaurants en bars en kom daarna tot rust in de spa & wellness van het hotel. Wil je in vorm blijven tijdens je verblijf? Dan staat de moderne Village Fitness tot je beschikking.

Voor kinderen is het hotel een fantastische plek. Ze hebben namelijk een speciale ruimte: Gameland. Hier kunnen ze tafeltennissen, tafelvoetballen, airhockeyen, knutselen, met lego bouwen en nog veel meer leuke dingen. En zeg nou zelf: wanneer je kinderen het naar hun zin hebben, is je vakantie eigenlijk al geslaagd.

Waanzinnig uitzicht

Als je in de Skybar 747 op de 9e verdieping om je heen kijkt, zie je in wat voor mooie omgeving het Corendon Village Hotel ligt. Aan de ene kant zie je de bedrijvigheid op Schiphol Airport, wat vooral ’s avonds een heel indrukwekkend gezicht is. Aan de andere kant strekken de groene weilanden van de Haarlemmermeerpolder zich uit zo ver als je kunt kijken. Het kriebelt gelijk om deze mooie omgeving te ontdekken.

Sinds kort is op de 9e verdieping nog een restaurant geopend. Dit restaurant heeft een toffe retro-stijl en je eet hier met een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Dagje strand of dagje shoppen?

Hoewel er zoveel in het hotel te doen is dat je de deur niet uit hoeft, is het toch goed weten dat er een gratis shuttleservice is. Die brengt je naar Zandvoort of Amsterdam. In Zandvoort word je met de strandshuttle naar de Corendon Beach Club gebracht, waar je ook all inclusive geniet van een dagje strand. Liever een dagje winkelen? Dan laat je je door de shuttle naar het Museumplein in Amsterdam brengen.

Wat je moet weten

  • Het all inclusive arrangement wordt ‘Costa Holanda’ genoemd. Wil je liever een losse overnachting (met of zonder ontbijt) boeken? Ook dit is mogelijk, maar je betaalt dan wel extra voor gebruik van de faciliteiten.
  • Bij het ‘Costa Holanda’-arrangement is ook je verblijf bij de Corendon Beach Club inbegrepen. Dus ook op het strand betaal je niets voor je eten, drinken en strandbedje.
  • En als je toch een uitstapje wil, kies dan voor een heerlijke shared dining om samen te genieten. Ga dan langs bij pop-up bar/restaurant Qbeach. 
  • Stap je deze zomer in het vliegtuig? Ook dan is een verblijf in het Corendon Village Hotel ideaal om je vakantie mee te beginnen. Na een paar dagen onthaasten in het hotel ga je ontspannen op reis, waarbij de shuttle van het hotel je naar de luchthaven brengt.